May 8, 2018, 11:27 PM

Не търся в тебе супермен 

  Poetry
1206 4 1

Сънувах дълго танц на самодиви,

животът беше пълен с приключения.

Но срещнах теб и се смирих...

Не търся вече луди забавления.

 

Облегната на мъжкото ти рамо

и след безсънна нощ се будя със усмивка.

Понякога тъгата ни застига,

но е за кратко и това ми стига.

 

Щастлива съм ,че точно ти си с мен.

Душата ти е толкова красива.

И аз не търся в тебе супермен.

Гласът ти тих и нежността ме стигат.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??