Не всичко в живота
даром се дава...
Не всичко за което
мечтаем е сън!
Понякога стават нещата!
Реалност а не сън.
Реалноста тя е жестока.
Държаща на своето аз!?
Иска и ти да помогнеш
да стане така.
Защото оставиш ли,
всичко съдбовно...?
Тежко ти тогава
оставаш ти сам.
А сам е страшно
да бъдеш в живота...
Самотния ти
в тъгата потъваш.
Не гледай помпозно!
И сам се стегни.
Усмивки дарявай,
ще получиш и ти.
Не всичко в живота
даром се дава...
Но въпреки всичко
ти го грабни!?
С приятели верни,
семейство
и хора добри!
© Ангел Все права защищены