4 дек. 2007 г., 18:01

Не вярвах, знаеш ли! 

  Поэзия
621 0 8

Не вярвах, знаеш ли!?

Не вярвах!

Дойде като причистване

и като изповед си тръгнаха

от мен съмненията будни.

На живота ми решетките събори

с устни топли, с обич ме обори.

Душата ми погали!

Очите ми отвори!

И как до лудост да отричам

и как да спра да те обичам

Сърцето ми е цяло... Свобода!

В мислите си пак към теб летя.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??