Не вярвах, знаеш ли!?
Не вярвах!
Дойде като причистване
и като изповед си тръгнаха
от мен съмненията будни.
На живота ми решетките събори
с устни топли, с обич ме обори.
Душата ми погали!
Очите ми отвори!
И как до лудост да отричам
и как да спра да те обичам
Сърцето ми е цяло... Свобода!
В мислите си пак към теб летя.
© Радка Иванова All rights reserved.
и спомените почват да надничат
за да ...или да отричат..."