Не вярвай, че има Истински хора.
Не вярвай, че те Обичат.
Не вярвай, че можеш да намериш опора
в тези красиви, но подли сърца.
Защото и аз вярвах във нещо прекрасно,
защото и аз съм човек,
но всичко излезе тъй просто фалшиво,
присъщо на нашия 21-ви век.
© Даниела Колева Все права защищены
Ако не вярваш,значи и ти не обичаш...Вярвай-това ще те спаси!!!Поздрави