14 мар. 2007 г., 08:45

Не вярвам 

  Поэзия
1102 0 2
На хорските клюки не вярвам.
Не вярвам, че не ме обичаш.
Не вярвам, че си ме забравил.
Не вярвам дори на очите си.

Всички казват, че не искаш да си с мен.
Всички казват, че си ме забравил.
Всички казват...
Но аз не вярвам!!!

© Борислава Миленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??