Mar 14, 2007, 8:45 AM

Не вярвам 

  Poetry
1128 0 2
На хорските клюки не вярвам.
Не вярвам, че не ме обичаш.
Не вярвам, че си ме забравил.
Не вярвам дори на очите си.

Всички казват, че не искаш да си с мен.
Всички казват, че си ме забравил.
Всички казват...
Но аз не вярвам!!!

© Борислава Миленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??