10 февр. 2017 г., 16:08

Не въздишай 

  Поэзия » Любовная
634 0 9

Не въздишай, любов, не въздишай. 

Ще прекършиш скалите стоици. 

Като с клюнове двеста на птици 

във сърцето ми остро ще впишеш 

свойта ангелска... демонска липса,

свойта липса геройска и свята. 

Ще разкъсаш докрай небесата!

Ти за мене, любов, не въздишай...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??