Feb 10, 2017, 4:08 PM

Не въздишай 

  Poetry » Love
549 0 9

Не въздишай, любов, не въздишай. 

Ще прекършиш скалите стоици. 

Като с клюнове двеста на птици 

във сърцето ми остро ще впишеш 

свойта ангелска... демонска липса,

свойта липса геройска и свята. 

Ще разкъсаш докрай небесата!

Ти за мене, любов, не въздишай...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??