24 июн. 2024 г., 08:53

Не заключвай, майко, входната врата 

  Поэзия
183 0 0

"Ке се върна върна тая вечер кьоркютук пиян"

вечер, свят, измит след дъжд

охладени страсти

спрени на война стрелби

 

пак съм пиян

къде си ти

"кръчмарю дай ми вино

и ракия аз да пия

че мойто либе 

е далече от мен"

 

къде си ти

спрях да питам се

преживях те

с безмислен свят на блян

и убити чувства умишлено без свян

 

"прегръщай ме...

целувай ме....

кръчмарю дай ми вино

и ракия аз да пия

че мойто либе е далече от мен"

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??