"Ке се върна върна тая вечер кьоркютук пиян"
вечер, свят, измит след дъжд
охладени страсти
спрени на война стрелби
пак съм пиян
къде си ти
"кръчмарю дай ми вино
и ракия аз да пия
че мойто либе
е далече от мен"
къде си ти
спрях да питам се
преживях те
с безмислен свят на блян
и убити чувства умишлено без свян
"прегръщай ме...
целувай ме....
кръчмарю дай ми вино
и ракия аз да пия
че мойто либе е далече от мен"
© Stew Carrey Todos los derechos reservados