Не заспивай, защото обичам
да си мисля за теб във нощта
и звездите на теб да наричам,
и да търся любов, красота!
Не заспивай, защото съм твоя
до последното чувство във мен!
Тази обич е толкова силна,
тя е лято във сивия ден!
Не заспивай! За мен си единствен!
Няма друг като теб на света!
Този свят е вълшебен, безкраен!
Този свят е надежда една.
Не заспивай! За мене си всичко.
Във сърцето ми скъпа следа.
Не заспивай! Дори да е трудно.
Нека бъде със нас любовта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »