22.03.2024 г., 9:45 ч.

Не заспивай 

  Поезия » Любовна
201 4 8

     

      Не заспивай

 

Не заспивай, защото обичам

да си мисля за теб във нощта

и звездите на теб да наричам,

и да търся любов, красота!

 

Не заспивай, защото съм твоя

до последното чувство във мен!

Тази обич е толкова силна,

тя е лято във сивия ден!

 

Не заспивай! За мен си единствен!

Няма друг като теб на света!

Този свят е вълшебен, безкраен!

Този свят е надежда една.

 

Не заспивай! За мене си всичко.

Във сърцето ми скъпа следа.

Не заспивай! Дори да е трудно.

Нека бъде със нас любовта!

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??