26 июл. 2012 г., 10:47

...не знаех 

  Поэзия » Любовная
804 0 15

Не ми спори,

а листа ми се сърди.

Не ми прости

и римата отхвърли...

Не изрисувах, знам,

ликът ти само с четка...

И думи нямам

за нова равносметка.

 

Не ме срази

с ръждясала ограда...

Гнева гори,

но болката...отпада...

 

Не каза как

отне ми веч крилото.

И няма пак

да викам със "перото":

"Не любих те

за прошка и за слава..."

...погубих се,

не знаех, че съм слаба...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??