27 авг. 2012 г., 10:54  

Не знаеш ли 

  Поэзия » Любовная
544 0 0

Не знаеш ли, мили,

че без слънце не цъфти красотата,

че птичката в клетка я мори самотата? 

 

Нима не разбрал си и сега

ми прошепваш да бъда покорна.

Труден човек ме наричаш,

щом поискам да бъда свободна.

 

Не усети ли, мили, че

не топли без пламък камина? 

В заключена стая

бяга любовта през комина.

© Анелия Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??