Aug 27, 2012, 10:54 AM  

Не знаеш ли 

  Poetry » Love
555 0 0

Не знаеш ли, мили,

че без слънце не цъфти красотата,

че птичката в клетка я мори самотата? 

 

Нима не разбрал си и сега

ми прошепваш да бъда покорна.

Труден човек ме наричаш,

щом поискам да бъда свободна.

 

Не усети ли, мили, че

не топли без пламък камина? 

В заключена стая

бяга любовта през комина.

© Анелия Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??