28 мая 2011 г., 11:14  

Не знам... 

  Поэзия » Любовная
1018 0 29

Само Вятърът ме чува

името ти как шептя.

Паля в него ревността

и го карам да лудува.

 

Бесен хуква по земята –

става буря, ураган...

И сама не знам сега

теб ли чакам, или Вятъра.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??