4 нояб. 2006 г., 01:03

НЕ ЗНАМ 

  Поэзия
478 0 2

Не знам какво е да обичаш.
Не знам какво е да обичат теб.
Не знам какво е да се вричаш.
Не знам какво е да се вричат в теб.
Не знам какво е да мислиш за някой.
Не знам какво е да мислят за теб.
Не знам какво е да чакаш.
Не знам какво е да чакат теб.
Не знам какво е да се побъркваш от мъка.
Не знам какво е да се побъркват по теб.
Не знам какво е да умираш за някой.
Не знам какво е да умират за теб.
Не знам какво е да плачеш на рамо.
Не знам какво е да плачат за теб.
Не знам какво е да трепериш от поглед само.
Не знам какво е да треперят за теб.
Не знам какво е да сънуваш някой.
Не знам какво е да сънуват теб.
НО знам какво е да си самотен...
             ден след ден!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??