26 сент. 2010 г., 21:55

Не знам какво да ти кажа 

  Поэзия » Другая
691 0 1

„Не знам какво да ти кажа”


Защо не кажеш (нещо) просто,
че ще ни направиш бъдеще,
че (ще) виждаш „не-нарочното
и лицемерните петна по(д) думите;
че делата са дела
защо не кажеш? Хвърлен камък,
че е казаното „ей така”
и падне ли – дълбае яма…

Не виждаш и мълчиш сега,
но „после” е огромен залък.

© Нели Славчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??