Sep 26, 2010, 9:55 PM

Не знам какво да ти кажа 

  Poetry » Other
693 0 1

„Не знам какво да ти кажа”


Защо не кажеш (нещо) просто,
че ще ни направиш бъдеще,
че (ще) виждаш „не-нарочното
и лицемерните петна по(д) думите;
че делата са дела
защо не кажеш? Хвърлен камък,
че е казаното „ей така”
и падне ли – дълбае яма…

Не виждаш и мълчиш сега,
но „после” е огромен залък.

© Нели Славчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??