10 авг. 2011 г., 23:10

Не знам кога, пък и не бързам 

  Поэзия
815 0 19

(акция BG)

Не знам кога,

но все пак ще се случи!

Не бързам,

ала знам къде отивам!

Когато затупуркам

със бастуна

и кривата пътека

се изправи,

не ме изпращайте,

не стойте прави!

Сама вървях

по кривите пътеки,

но щом пред мен

се ширне

„тучна” нива,

зад синура, зад залеза,

зад края,

не ми е нужна вещата ви помощ,

за да открия портите на Рая!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??