Aug 10, 2011, 11:10 PM

Не знам кога, пък и не бързам 

  Poetry
814 0 19

(акция BG)

Не знам кога,

но все пак ще се случи!

Не бързам,

ала знам къде отивам!

Когато затупуркам

със бастуна

и кривата пътека

се изправи,

не ме изпращайте,

не стойте прави!

Сама вървях

по кривите пътеки,

но щом пред мен

се ширне

„тучна” нива,

зад синура, зад залеза,

зад края,

не ми е нужна вещата ви помощ,

за да открия портите на Рая!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??