10 дек. 2008 г., 10:14

Не зная... 

  Поэзия » Любовная
1831 0 68

 

 

                   Не зная...
                   как се изгубих,
                   не зная...
                   а уж 
                   по твоите
                   стъпки вървях...
                   в звездопад
                   от нежност потънах,
                   а ми е
                   тъмно
                   и така ме е страх...

                   гадая те
                   по тихия вятър,
                   нощем
                   сълзите броя...
                   кервани от
                   облаци
                   през мене минават
                   и все търся
                   и търся
                   следите твои,
                   изтекли в деня...

                   без посока
                   вървя...
                   близо си
                   някъде...
                   зная...
                   тихи стъпки
                   в нощта,
                   светлинка...
                   някой с обич
                   в мрака
                   светулки разпилява...

 

                   Andre Rieu - Concierto de Aranjuez

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??