5 февр. 2008 г., 10:03

Небе, море... и страст 

  Поэзия » Любовная
788 0 3

                     Небе, море... и страст

                  Нежна ласка, шуми вълна,
                  а обичта ни зове, шепот морски...
                  Пухести  облаци, сърце в страст,
                  море, в тебе губя се аз...

                  Сливат се морска шир и небе,
                  искри любовта - шумяща, дива...
                  Ех, ти мое сребристо чудо,
                  политам в плам с теб лудо...

                  Светъл миг, ах, висша омая,
                  жарка страст, в сърце мощен плам.
                  И политат души - чайки  бели,
                  небесен блян, в екстаз поели...

                  На брега, целувка в мрака,
                  прегърни ме, моя свидна любов,
                  вълните шумят, залез ни облива
                  и с морския бриз съм щастлива...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??