В изсушителния зной на хиляди идеи,
понесли в себе си прикритата лъжа,
със сърцето си гласът Ти търся, без предели
да разлей, прохлада съживителна в моята душа.
Жадува трепетно сърцето да Те следва
в посоката, която Ти единствен зададеш.
Заблуди, теготи и неприемане напредват,
но вярата ми детска водиш към растеж.
© Мария Все права защищены