Клавишите свирят по мен,
в бяло и черно ме подреждаш мелодична.
В нотите на тъжния рефрен,
ме откриваш нервна и цинична.
След скандал или бяс съм нецензурна.
Късно вечер съм оргазъм, екстаз.
След реклама - пречистена мензурно.
Всяка лудост и трепет съм аз.
© Милица Игнатова Все права защищены