27.01.2008 г., 19:33 ч.

Нецензурна 

  Поезия » Друга
2159 0 6

Клавишите свирят по мен,

в бяло и черно ме подреждаш мелодична.

В нотите на тъжния рефрен,

ме откриваш нервна и цинична.

 

След скандал или бяс съм нецензурна.

Късно вечер съм оргазъм, екстаз.

След реклама - пречистена мензурно.

Всяка лудост и трепет съм аз.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??