3 нояб. 2005 г., 21:59

Недей! 

  Поэзия
1160 0 2
Не ме докосвай - толкова боли.
Не ме целувай - над мене се смили!
Не искам аз да те отпратя,
но по - добре върви.
Веднъж рани ме, после пак.
а сетне тръгваш,след тебе - мрак.
Не очаквай като пеперуда
да летя към твойта светлина.
Не искай да съм с тебе по принуда.
Този път ще устоя.
Изкушаваш ме, но аз съм на диета:
първо да е сладко, после да горчи.
Недей ми обещава, че всичко ще се промени.
Недей, не се надявай, вече не сме влюбени...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добро е ... с много чувство в него...шест! Поздравления!
  • Трудно е да устоиш на искошението изисква се голяма смелост 6 браво
Предложения
: ??:??