30 янв. 2015 г., 07:41

Недей ме изоставя 

  Поэзия » Любовная
393 0 0

Недей ме изоставя, защото моя живот без теб нищо не струва.
Недей ме изоставя, защото ако ме оставиш по-добре да не живея!
Недей ме изоставя, защото ще се радвам дори да бъда твой приятел.
Недей ме изоставя, защото не знаеш колко боли да нараниш мъж който е лудо влюбен!

Недей ме изоставя, давай ми кураж и в трудните моменти силно ме подкрепяй.
Недей ме изоставя, защото живота ми е достатъчно мрачен вече!
Недей ме изоставя, кажи ми, че ще бъдеш до мен винаги когато имам нужда.
Недей ме изоставя, защото си единствената причина за моята истинска усмивка!

Недей ме изоставя, защото те обичам повече от всичко и всеки на тази земя.
Недей ме изоставя, а само стой до мен редовно и никога не пускай моята ръка!
Недей ме изоставя, защото ако ме оставиш сам, в този свят ще се загубя.
Недей ме изоставя, ще са последните ми думи и само това ще те помоля!

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??