22 февр. 2008 г., 21:57

Недей ме събужда 

  Поэзия » Другая
706 0 15
Заспивам.
Недей ме събужда.
Ще сънувам.
Дръзки мечти.
Любена.
Страстна.
Черноока.
Такава съм.
В твоите очи.
Подслони се.
На моето рамо.
Не се страхувай.
Аз съм силна жена.
Горчиви сълзи
до болка изплаках.
Сега търся
щастлива звезда.
Заспивам.
Сънувай със мене.
Щастие.
Нежност.
Любов.
Приюти ме.
Пред нас е цялото време.
Да го изживеем заедно –
този живот.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??