31 мая 2012 г., 22:44

Недейте вярва на мъжете 

  Поэзия
599 0 2

Недейте вярва на мъжете!

Правят се пред вас на луди!

Стегне ли врата въжето,

търсят волни пеперуди!

 

Недейте вярва на мъжете!

Лъжат всичките пред Бога!

Любовта си я спестете

и не казвайте: НЕ МОГА!

 

Недейте вярва на мъжете!

Не си давайте трофея!

Болката ще понесете,

щом от обич изтрезнеят!

© Ивайла Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??