20 авг. 2021 г., 11:30

Недочакани прегръдки 

  Поэзия » Любовная
870 0 4

Преди да дойде есента

и лятото в леглото си да хлътне,

под куполите звездни на света,

едно момче мечтае да те гушне.

 

И знаеше, че няма от това

по-смислено начало за безкрая,

две думи, поглед и ръка

и мисъл неизказана докрая...

 

Под куполите звездни на света

едно момче приветства самотата,

когато ти остави го в нощта

прегръдката ти винаги да чака!

 

© Добри Бонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??