Aug 20, 2021, 11:30 AM

Недочакани прегръдки 

  Poetry » Love
854 0 4

Преди да дойде есента

и лятото в леглото си да хлътне,

под куполите звездни на света,

едно момче мечтае да те гушне.

 

И знаеше, че няма от това

по-смислено начало за безкрая,

две думи, поглед и ръка

и мисъл неизказана докрая...

 

Под куполите звездни на света

едно момче приветства самотата,

когато ти остави го в нощта

прегръдката ти винаги да чака!

 

© Добри Бонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??