12 мая 2017 г., 00:23

Недочетен 

  Поэзия » Свободный стих, Акростихи
824 1 1

По принцип, не обичам стиховете си 
Имам само един, недочетен

 

"Ще те сънувам тази нощ 
Ще те сънувам
Как прилежно събираш косите си
Как с усмивка сбръчкваш ми нос
Ще сънувам, как нежно глава над челото ми скланяш 
Как ме прегръщаш и после е тихо
Танцуват душите ни блус
Ще сънувам, как галиш лицетО ми само с очи 
Ще сънувам, че е топло , душата ми слънце гори 
Ще те сънувам , дявол до го вземе 
Ще те сънувам, нищо, че умората тежи
Сигурно си фея, след теБ  се будя 
Искам да летя, да пея 
Ще те сънувам, отдавна все сИ обещавам
А всъщност , днес , да спя преставам 

И просто затварям оЧи"

 

Късно е, заспи, дочетох!

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??