Идвам в съня ти.
Промъквам се тихомълком –
безплътна, отровна.
Усещам диханието ти –
учестено, насечено.
Безсрамно ограбвам те.
Събирам въздишките
в стъклени призми,
екзалтирана от триумфа си.
Завладявам те.
Изящно разлиствам
неразбраните чувства. Търся се.
Пулсът на стаята с моя се слива.
Неразгадана съм.
И в твоите спомени вече ме няма.
Събуждаш се.
С последна въздишка и аз се
стопявам недокосната.
© Йоана Колева Все права защищены