29.05.2019 г., 15:41 ч.

Недокосната 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
670 0 0

Недокосната


Идвам в съня ти. 
Промъквам се тихомълком –
безплътна, отровна. 
Усещам диханието ти –
учестено, насечено. 
Безсрамно ограбвам те. 
Събирам въздишките 
в стъклени призми, 
екзалтирана от триумфа си. 
Завладявам те. 
Изящно разлиствам 
неразбраните чувства. Търся се. 
Пулсът на стаята с моя се слива. 
Неразгадана съм. 
И в твоите спомени вече ме няма. 
Събуждаш се. 
С последна въздишка и аз се 
стопявам недокосната.

© Йоана Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??