17 июл. 2010 г., 13:16

Недоспалици 

  Поэзия » Другая
489 0 2

Недоспалици

 

Облещена,

луната ме превари

във нощта.

Изгря цинично –

тъмното небе я срещна,

настлало

бавно морав кръг.

А месестата месечина

присмяно плъзна

покрай мен –

тъй пълна и

ехидно изсветляваща

града.

Безсънието я подгони…

Но във любовния си бяг

иронично

ми се хили

танцуващата

ти луна.

© Таня Хаджидимитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??