18 сент. 2010 г., 16:44

*Недостижимо* 

  Поэзия » Другая
596 0 2

Протягам ръка, но не достигам...

Поредната излетяла мечта,

поредният пропуснат шанс.

Дали ще имам нова възможност

и дали ще успея - не знам...

Виждам лъч светлина в далечината...

Ето че идва, връща се,

всеки път се връща...

 

Протягам ръка, но не достигам...

Поредната излетяла мечта,

поредният пропуснат шанс...

Но, все пак, трудно се достига луната...

© Александра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??