Sep 18, 2010, 4:44 PM

*Недостижимо* 

  Poetry » Other
537 0 2

Протягам ръка, но не достигам...

Поредната излетяла мечта,

поредният пропуснат шанс.

Дали ще имам нова възможност

и дали ще успея - не знам...

Виждам лъч светлина в далечината...

Ето че идва, връща се,

всеки път се връща...

 

Протягам ръка, но не достигам...

Поредната излетяла мечта,

поредният пропуснат шанс...

Но, все пак, трудно се достига луната...

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??