10 июл. 2008 г., 09:42

Недосънуван сън... си ти 

  Поэзия
620 0 6

Във нощите ми имаше икона,
през утрините само птица пя...
Заспивам там от своята умора
и сън недосънуван оцеля...
Във мислите нахлувам,
не във моите...
Нахално гледам твоите очи...
С походката си нежна,
но и горда,
събираш погледите... ти...
Усмихвам се... не знаят...
те не знаят,
че моята икона спи до мен,
че моята умора има име
и името й носи се от теб...

 

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??