29 июн. 2010 г., 10:21

Недовършена история 

  Поэзия » Любовная
566 0 6

няма небе над моята улица

някой обрал звездите...

лятото не лудва сърцето ми -

мокро

хладно

кьораво се оглежда

за стара следа...

недовършено мълчание -

станало широко

проснало се

по най-дългата улица

неизвървяна -

спъвам се

падам

намирам прелест в

изправената тишина и

олихвявям

нейната цена...

 

кому да предложа

екстъзи...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??