29.06.2010 г., 10:21 ч.

Недовършена история 

  Поезия » Любовна
529 0 6

няма небе над моята улица

някой обрал звездите...

лятото не лудва сърцето ми -

мокро

хладно

кьораво се оглежда

за стара следа...

недовършено мълчание -

станало широко

проснало се

по най-дългата улица

неизвървяна -

спъвам се

падам

намирам прелест в

изправената тишина и

олихвявям

нейната цена...

 

кому да предложа

екстъзи...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??