28 сент. 2010 г., 14:24

Недовършено 

  Поэзия » Любовная
391 0 3

Казваш, че ме обичаш...

Да ти вярвам ли? Не зная...

Повече на игра ми прилича,

в която трябва да разгадая

един предмет, тайно от тебе скрит.

Казваш, че ме желаеш...

Е, това е съвсем друго нещо.

Така казва почти всеки мъж,

зърнал тялото ми горещо,

свежо като трева след дъжд.

Казваш, че ние с теб двамата...

Стига, моля те! Престани!

С ловки ласкателства криеш измамата,

но тебе най-силно ще те боли,

когато Пепеляшка си тръгне от бала...

.......................................................................

Всъщност... какво толкова съм се размечтала?

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??