11 янв. 2006 г., 13:17

неэабравимото ""НЯКОГА"" 

  Поэзия
850 0 2
Мразя те
Хякога бях щастлива,
някога и аз бях добра,
някога съдбата не беше с мене толкова несправедлива,
някога,но не и сега!
Това съм аз сега:лоша и зла,
това съм аз една горделивка,
ти сам пожела да е така,
ти открадна моята усмивка.
Такава ти ме направи,
ти пожела да е така,
такава болка е нечовешко да се забрави,
не можах и аз да го забравя до сега.
Не мога и не знам дали ще мога,
но едно знам - ще ти го върна.
Ще бъда с теб жестока и строга,
ако трябва в още по - лоша ще се превърна.
Ти го заслужаваш "мило",
затова,че с мен се подигра
и неща да си спомням какво между нас е било,
искам само да ти отмъстя!
Сега виждаш ли колко е лесно,
как една любов се превърща в омраза>
Сега видя ли,че да нараняваш хич не е чудесно,
саега чувстваш ли колко силно те мразя???

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не можеш да мразиш истински някой,който си обичал,иначе не си го обичал истински..
  • От отмъщението няма полза само си губим напразно времето :о) Затова го остави да си живее мизерния живот и просто го изхвурли от ежедневието си докато наистина не станеш безразлична,а безразличието ще го убие :о)Не е нужно отмъщене :о) Браво за стихчето :о) 6+
Предложения
: ??:??