Не е нужно да имаш брак,
за да бъдеш нечия жена,
но щом прекрачиш неговия праг,
ще усетиш, че не си сама.
Не е нужно за любов да ти говори,
щом те завива като спиш
и не пречи, ако с тебе спори,
щом смята, че света му ти красиш.
Но тръпката да си отиде не допускай,
а до последно я пазѝ
и да си до него не пропускай
и го прегръщай, щом заспи.
© Катя Павлова Все права защищены