5.01.2018 г., 19:40 ч.

Негова жена 

  Поезия » Любовна
652 5 4

Не е нужно да имаш брак,

за да бъдеш нечия жена, 

но щом прекрачиш неговия праг, 

ще усетиш, че не си сама. 

 

Не е нужно за любов да ти говори, 

щом те завива като спиш 

и не пречи, ако с тебе спори, 

щом смята, че света му ти красиш. 

 

Но тръпката да си отиде не допускай,

а до последно я пазѝ

и да си до него не пропускай 

и го прегръщай, щом заспи. 

© Катя Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??