11 нояб. 2022 г., 10:33

Нехайно 

  Поэзия » Гражданская
185 0 0

Много хора срещнах във живота,

с не един от тях живях

и на "лайфа" пихме от компота

а даже хич не изтрезнях.

 

Щото всички пием тази супа,

на челото с мокра кърпа.

Макар, че паднали сме в кюпа,

купонът за ръкав ни дърпа.

 

Стряскаме се, но не се тревожим-

ние сме си безхаберни.

Няма как дори да се изложим-

на  битието сме си верни.

 

На очите слагайки пердето,

правим туй на всеки километър

и се пишем за светци, дордето

портата отвори свети Петър.

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??