6 сент. 2023 г., 00:59  

Неизбежност 

  Поэзия » Философская
333 3 13

Никой не искаше тази съдба.

И затова ми се падна без време.

Силно се молих да не е за мене.

Ярко контрастни светът ни събра.

 

Никой не вярваше да устоя.

Нито кога ще раздяна ярема.

Нощем по рими напусках харема,

заран мерака си да упоя.

 

Никой не знае къде е ръба.

И докога своя дъх ще поема.

Няма пред мен нерешена дилема,

слушам всевишната божа тръба.

 

© Светличка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??