6 мар. 2013 г., 12:28

Неизречено 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

Ти знаеш ли как ти личи, когато си плакала?

Плътта по скулите като тесто е бухнала.

Отдавна втасала, тъй дълго чакала

да бъде искана,

                 да бъде вкусена.

 

И в рехавата светлина на уличните лампи

сякаш взирала си се безброй години.

Да мине той и да поспре за малко,

да те погледа.

             После да отмине!

 

И стъпките му бавно да заглъхват

до утрешното му среднощно свиждане.

И още повече очите ти да бухват,

изпращайки го с неизречено

                  "довиждане".

© Врабчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??