18 февр. 2010 г., 15:10

Неизвестно как 

  Поэзия
520 0 5

Съжалявам. Сигурно има някакъв начин

да се преглътне вкуса на чуждите устни.

Това, че го има, обаче изобщо не значи,

че твоите от горчиви ще ми станат вкусни.

Съжалявам. Сигурно има някакъв начин

да не забелязваш в очите чуждото тяло.

Е, може би има, което не предполага обаче,

че аз ще спра да ви виждам в едно цяло.

Съжалявам. Сигурно има някакъв начин

да не усещаш под пръстите допира друг.

Така е, но моите пръсти отказват да крачат

в браздите, направени от чуждия плуг.

Съжалявам. Сигурно има някакъв начин

да преглътна това, да продължа без проблем.

Със сигурност има такъв, но аз не го зная,

мълчат го устните,

                  очите слепеят,

                                 ... а пръстите ровят във мен.

© Люсил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??